Adamtextiel doo, je osnovan 2007.godine, kao porodično preduzeće. Naša kompanija prodaje iskljucivo robu, proverenog kvaliteta, sarađujući sa najvećom veleprodajom iz Holandije. Uvozimo robu direktno iz inostranstva, i u prilici smo da ponudimo, odličan kvalitet i povoljne cenu.

Imamo širok asortiman ženske, muške i dečije garderobe, kao i mnoge druge dodatke, kao što su kaiševi, torbe, kožna i kućna galanterija.
Među našim proizvodima su i dobro poznate, internacionalne marke, kao što su: BOSS, ZARA, TOMMI HILFIGER, H&M, NIKE, ADIDAS, CAMEL…
Roba je prve klase, extra i krem kvaliteta. Isključivo dezinfikovanu robu uvozimo i pakovana je u vrećama, džakovima. Na ovaj način je plasiramo na domaće tržište, našim partnerina, po povoljnoj veleprodajnoj ceni. Naši kupci mogu u svakom trenutku, pregledati sadžaj vreća u našoj veleprodaji, tako da se mogu lično uveriti u visoki kvalitet robe.
Cilj našeg poslovanja u veleprodaje je da, dugoročno sarađujemo sa našim partnerima, za šta je vrlo važno, da obezbedimo dobar kvalitet, povoljne cene i komunikaciju, radi bolje informisanosti kupaca.
Pošto posedujemo visegodišnje iskustvo u ovom poslu, u prilici smo da Vam ponudimo i savete u vezi lakšeg poslovanja prodavnica, kao što je na primer, izbor u odabiru kvaliteta i cene robe.

Second hand prodavnice

Second hand prodavnica – Senta

Adresa: Petefi Šandora 1, Senta

Tel.: +381 63 1141 722

Fax: 024/811-876

Second hand prodavnica – Novi Sad

Adresa: Bulevar Oslobođenja 66, Novi Sad

Tel.: +381 63 1141 722