Az „Adamtextiel” doo 2007-ben alapult családi vállalkozás. Cégünk kizárólag megbízható Holland begyüjtő cégből származó minőségi használtruhát forgalmaz. Az árút közvetlenül importáljuk külföldről, így teljes mértékben érintetlen magas minőségű használtruhával tudunk dolgozni, kikerülve a plusz behozatali költségeket és ezáltal biztosítva a legalacsonyabb értékesítési árat.
Széles kínálatunkban megtalálható női, férfi és gyermek használtruha, valamint számos egyéb kiegészitő, mint az övek, táskák, bőrárú és lakástextília.
Termékeink között ismert nemzetközi márkák ruhái szerepelnek, mint pl. BOSS, ZARA, TOMMY HILFIGER, H&M, NIKE, ADIDAS, CAMEL…
Az árú első osztályú, extra és krém minőségi kategóriákra válogatva érkezik az országba, kizárólag fertőtlenített és csomagolt formában. Ezeket így értékesítjük tovább hazai partnereinknek kedvező nagykeráron.
Nálunk a vásárlók bármikor megtekinthetik a zsákok tartalmát a nagykereskedés telephelyén, így személyesen győződhetnek meg és ellenőrízhetik a kiváló minőséget, ezáltal is támogatva az elégetett vásárlást.
Nagykereskedésünk célja, hogy partnereinkkel hosszú távon tudjunk együttműködni, amihez elengedhetetlen a magas minőségű, megbízható árú biztosítása, valamint a vásárlók megfelelő tájékoztatása és a velük való kapcsolat folyamatos ápolása.
Lehetőséget nyújtunk üzleti tanácsadással sok éves tapasztalataink alapján.
Igény szerint javaslatot teszünk hasznos és bevállt módszerekkel egy sikeresen működő használtruha üzlet kialakításához, mint például a megfelelő árminőségi szint kiválasztása vagy az eladási árak kialakítása.

 

Second hand üzletek

Second hand nagykereskedés – Zenta

Cim: Petefi Šandora 1., Zenta

Tel.: +381 63 1141 722

Fax: 024/811-876

Second hand nagykereskedés – Ujvidek

Cim: Bulevar Oslobodenja 88, Ujvidek

Tel.: +381 63 1141 722

Second hand nagykereskedés – Zrenjanin

Cim: Obala Sonje Marinković 16, Zrenjanin

Tel.: +381 63 1141 722